PARTICULIEREN KINDERFIETSEN CONTACT
 
"Prettig op de fiets van a naar b"

Fietsplezier op maat voor bedrijven
"Voor ons bedrijf is het erg belangrijk dat onze mensen mobiel zijn als ze van a naar b moeten. Daarom hebben we een paar jaar geleden Stout ingeschakeld. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van bedrijfsfietsen en geven service op maat. De vijftig bedrijfsfietsen met ons logo erop in onze huisstijlkleuren, doen dagelijks hun werk. We zijn erg blij met het servicepakket wat ze leveren én de prettige samenwerking."

Welkom op onze site voor bedrijfsfietsen!
Via onze site krijgt u een impressie van ons assortiment bedrijfsfietsen, de mogelijkheden en onze uitgebreide servicepakketten. Speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar tweewielers. U bent gelijk op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste modellen bedrijfsfietsen.

Bedrijfsadvies op maat
Wij leveren maatwerk op twee wielen voor bedrijven… Wat dat inhoudt? Gratis advies. Ontwerp van uw logo op elke gewenste fiets. En een servicepakket op maat. Hierover leest u meer op deze site.

U kunt het zo gek niet bedenken op fietsgebied, of wij kunnen het voor u regelen. Graag komen wij vrijblijvend bij u op kantoor langs met de nieuwste modellen. Of kom eens kijken in onze showroom in Rhoon…

Op de fiets van a naar b, zowel zakelijk als privé!